Belle Bouw is een bouwbedrijf.

 

Jan is de eigenaar en ambachtelijke vakman en samen met de juiste vakmensen en zijn gezin werken zij met plezier in dit familiebedrijf.

Jan begon als timmerman, nadat hij eerst de technische school en de daaropvolgende vakopleidingen succesvol had afgerond. De eerste werkervaring werd opgedaan bij een klein aannemersbedrijf. Waar verschillende vakdisciplines in de loop der jaren eigen werden gemaakt o.a. het vak van metselaar, loodgieterwerk, elektricienwerkzaamheden, stukadoor enz.

Zestien jaar werkte hij bij dezelfde werkgever. Daarna is hij gaan werken bij een middelgroot aannemersbedrijf. Er werd naast het traditionele bouwen ook kennis gemaakt met o.a. het verwerken van kunststof kozijnen, ramen en deuren.

Enkele jaren later was er een uitdaging om een grootschalig renovatie project te realiseren in een wijk van Den Haag en daar kwam voor Jan de organisatie van een grootschalig bouwproject aanbod, middels zijn functie van voorman/uitvoerder.

Om alle bouwopdrachten in de toekomst verder te realiseren naar eigen inzicht, is na jaren van ervaringen opdoen in het millenniumjaar 2000 de stap genomen om te gaan werken als zelfstandige.

Er is binnen ons bedrijf gekozen om met een vaste kring van vakbekwame mensen te werken. Dit om onze kwaliteit hoog te houden. Onze bouwopdrachten willen we niet aan het toeval over laten en daarom werkt Jan graag mee en behoudt hij zo het nodige overzicht.

Een enorme pre, zo hebben wij een hoge kwaliteit op onze afgeleverde projecten en is de kwaliteit van ons toekomstige werk ook gegarandeerd.

Bindend is het feit dat wij een familiebedrijf zijn. Echtgenote Angélica verzorgt de diverse administratieve werkzaamheden. Inmiddels is de oudste zoon; Glen, als tweede generatie werkzaam in de bouw. Hij behaalde zijn diploma’s in de bouwtechniek deed ervaring op bij een aannemer en inmiddels werkt hij mee bij Jan.

Hopelijk heeft u een beeld van ons kunnen krijgen.

Mocht u vragen hebben stelt u deze dan gerust, wij staan voor al uw vragen klaar. Bekijkt u ook eens de diverse bouwprojecten van ons op de volgende webpagina’s.

Eigenaar Jan BelleAngelica BelleGlen Belle